Berubah Bulan

Now Ilhami dah pon 10bulan...tapi lastweek ilhami kene cerry berry la plak ngan muntah..dah la anak aku nih kecik..bila kena camni koi kecikla jadinya..tapi tetap maintain mengemas 1 umah...pastu ahad baru-baru nih abang ipar aku kembali ke rahmatullah..so kami sekeluarga zasss balik utara..nah el trus 3 hari...pastu balik putrajaya...
Tapi now yang wat aku pening adalah...eh-eh bukan-bukan aku tak pegnen...tapi aku pening sebab peel ilhami nih...now tak boleh nak bertinggai langsung...dulu takpe pon..sekarang kalo letak bawah je menangis da macam kena balun ngan aku jer..padahal aku tak buat apa pon...kalo takat nangis merengek takpe..ni pi teriak selak..sampai kalo xde incik suami memang aku tak boleh buat keje..duaploh pat jam jer la dengan ilhami..ke sebab dia dah mula kenal mak ayah eh...tadi anta umah pengasuh..dulu-dulu kalo anto pagi-pagi tak teriak pon..tapi pagi nih teriak..pening weh..dah tu pengasuh sms kata ilhami menagis sampai tak boleh bertinggai...
Ada sapa-sapa yang de experience ke eh anak macam ni???tolong la aku sat...penat weh..takkan nak bawak anak mai opis plak kan...Anak oh anak...

2 comments:

Feeda said...

haiza, abg ipar yg mana meninggal?? faiqah pun mcm tu jugak.. smp xleh nak masuk toilet pun... besar skit ok kot..

cikcoklat a.k.a Haiza said...

abg sulung sopi...yeke...kalo camtu ok la