Besday ilham

N3 yang tertunggak aku nak buat..tapi tak buat-buat..now aku gigih upkan jugak n3 nih..sebabnye ni story last month besday anak bujang i..hehehe...So sape-sape nak order leh order kat yus yer..aku tak amik fondant sebab aku tak suka so amik butter cream ajo..Aku wat makan-makan skit je..panggil anak beranak and kawan-kawan jer..malas lagi nak wat beriya sebab anak pon bukan tau lagi pon..hehehe...so layan pica ni aku amik dari blog yus.
Source

Source

Source

2 comments:

ctmah said...

comel kek tu!akak buat saya kecur tau :p

cikcoklat a.k.a Haiza said...

hahaa....xpe nanti ilham 2 thaun akk wat panggil ctimah n baby okay