Dah dapat surat means dah nak kena potong...

Sepatutnye hati riang kan sebab dah dapat surat dari pemaju yang cakap kunci umah dah nak dapat..and mesti rasa tak menyabaq nak deko-deko eric kan umah tu..tapi aku takde la rasa happy pong..1st  is kalo dapat surat nak dapat kunci means nanti gaji dah nak kene potong bayar kan...waaaaaaaaaaaaaaaaa...dah takleh berjimbas-jimbas soping-soping...dan paling yang buat aku takde keterujaan adalah bukan aku nak balik duduk pong...sebabnye aku berkerja kat putrajaya..umah aku beli adalah nun kat utara..lagipon aku takdak ati nak balik dok sana lagi..jadinya solution is menyewakan rumah aku tu...
Voucher lampu hat pemaju bagi pon aku tak balik-balik amik lagi..bulan 6 nih dah nak expired..tengok betapa aku tak merasa keterujaan pong...ramai opismate cakap sayang la umah baru aku tu nak disewakan..plus umah besar..bape duit sangat nak dapatkan..tapi dari biar jadi tukun ataupon tempat menumpangkan makhluk-makhluk yang tak diundang..baikla aku bagi sewa kan..atleast dapat gak duit dan menampung balik duit hat kena potong...
Ngat raya cina nak balik kampung..tapi anak bujang aku is sakit..lelah kembali menyerang..so lagila takde hati nak balik..plan nak balik survey nak wat wiring,wat grill umah..tapi ntahla...anak aku asyik tak sihat je...erm....aku rasa semenjak beli umah tu..baru 2x aku p tengok..tu pon tiap kali p mesti ilham tdo..so aku tak dapat nak masuk tengok jugak..so pada sapa-sapa yang kerja kat belah utara nun nak sewa umah bagitau aku eh..ha 1 lagi umah incik suami kat bukit puchong pon dah kosong..so sape nak sewa leh contact aku yer...pe-pe hal email ajo eh..kita nego..
Pemanggang masih ada lagi kalo sape-sape yang nak..and nak beli barang sophie paris pon boleh jugak...
okay ending aku tak reti nak buat..so stop dulu la yer..

1 comment:

Feeda said...

Beli umah kat mana haiza??