The Result............(**,)

salam...

Semalam kan aku de cakap yang aku mabuk-mabuk yang konon feeling pegnen tu kan..n yes pagi tadi bangun tdo gigih wat upt...hehehe..siap set reminder sebab takut telupa..and the result.............
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
NEGETIVE

hehehe..saje je tau bikin gempak..tapi aku still rasa loya lagi..cuma now luch hour aku dah tak makan..n guess what baju batik aku wat masa jamang anak dara dulu...dah leh pakai balik...eleh tu pong nak bising kan..bukan apa sebabnye baju tu aku wat kurung moden pastu masa tu wat baju moden sume yang jenis nak melekap je kan..biler dah kawen boleh pakai tapi dah rupe sarung nangka..siap kene perli lagi ngan incik suami..pas bersalin trus out tak leh pakai..pagi tadi saja la iron batik nih...memang aku tak try pon..dah iron aku pakai and trus macam..vavavavavavavava....muat la..incik suami pon tak cakap apa...kompom tengok bini dah kurus..tapi tu ler laki den sorang nih bini kurus pon tak penah puji tau..menchi i tau..(sambil lari tutup muka)hahaha..macam mau kena lempang jer kan....tapi memang hakikat ler incik suami tak kan cakap pon aku kurus..selalu cakap aku gemuk...mujurla bini dia dah imun tahap bangsa yang dah tak lut..kalo pompuan lain mau merajuk dah..aku...hehehe...lantak ler nak kata pa pon..kadang-kadang aku smash balik..ok ler kan...hahahaha

ok la tu je bebelan aku kala menunggu masa nak balik nih...jiwa kacau ler mak aku tak jadi datang cuti skolah..dah tu tak jadi balik kampung plak..geram aihhh...tak sabaq nak amik kunci umah nih...i dah dapat kunci umah uolls...dapat je la..duduknye idak..nak p wat sewa..sayangkan...umah baru n besar pastu bagi orang sewa...tak pe dari biar kosong kang makhluk len yang p dok..banyak benda nak kena urus kan nanti...nak kena balik pegi tnb,pastu p syarkat air lagi..macam tak sempat je cuti 3ari kan...nantila pikir balik nak cuti lama mana..sebabnye bulan 5 ni nak cuti panjang..pegi holiday uollss...hehehehee...ok ta-ta-ta

3 comments:

tenku butang said...

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

ctmah said...

halohhhh...kite yg kiciwa tau :p
anak x puas manja lagi tu :D

cikcoklat a.k.a Haiza said...

ctmah:hohoho......xpe kita cuba lagi yer..berusaha nak bagi ilhami adik nih