Expired????

Oppa..oppa..oppssss...aku dah cakap..kalo mood meroyan rajin update tiap bape second je update..walaupon kat opis...ngular yer...jahat kan aku nih...sebenarnye idung i is tersumbat berserta pakej gatai mata...kali ni story aku adalah pasal vitamin E...yer aku consume vit e shaklee masa aku adalah pengumpul susu tegar untuk Ilhami...so aku beli la set shaklee untuk bf nih...beli plak botol besar..makannyer ikut suka..hahaha..
Tapi aku nak story pasal vit e yang dah expired...sedih gilos..semalam aku makan vit e yang expired uollss...patutla kulit i tak flawless..rupanya makan vit expired..hahaha...aku perasan tadi..masa nak makan aku belek-belek date expired skali hamik ko 21/3/2013. so biar gambar yang berbicara..maapler guna kamera henpon cap ayam yang dah pecah bahagian tepi dek kerana dibaling oleh ilhami...so date expired is blur...salahkan anak..padahal camera memang cap ayam pong...pic last dah selamat mendarat dalam bakul sampah...


2 comments:

ctmah said...

ala kak...rugi ooo..dah le mahal..ok ke kak mam shaklee ni?banyak ke SI?

cikcoklat a.k.a Haiza said...

ctmah: tau xpe..hehehe...xde rezki...emm bab byk susu tu xtau nak ckp..depends pada org kot..akak ni Alhamdulillah la rezki ilham murah..tapi mkn set bf dia susu de beza la jadi pekat..kalo nak leh try y trial dl..hehehe....nak ke?