Header baru

comel tak kak ton hihihihi
okay perasan tak header aku dah bertukau..ni memula yumie la nih..aku tengok hader dia cun..so terus ym dia ty nak jugak..nak ode kt saper..so aku pon add fb si umie. So cakap nak design yang simple-simple aje...so umie tunjuk header yangd ia buat..aku suka aje..tak tahan dia tanya nak tulis apa lagi..aku cakap tak tau..so dia punya ayat tak tahan betul aku..tapi aku suka..maka jadila header yang cun macam aku nih...hehehe
pada sape-sape nak buat header baru tu sila la ke blog http://dunialesungpipitumie.blogspot.com/ murah je RM10 je kan...

thanks yer umi akak suka sangat..

trunki bag in d houzzzzz

Yeayyy....finally trunki bag in d houzzz..setelah hampir 2bulan woo aku tunggu..memula konon nak pakai masa pegi sabah last month..tapi jiwa ku hampa..sebab tak sampai-sampai...so pendamkan aje rasa kuciwa ittew...aku penah story pasal trunki bag ni pada post lepas..ce baca balik link ni trunki bag. So sampai semalam kat opis...memula pegi amik ingatkan berat..ececeh ringan jer...
Aku beli kat livingsocial..harga yang amat murah aku ras rm98.aku dah upload kat ig dah semalm..Meh tengok trunki bag ilhamkat blog pulak...


taraaa...
yellow kaler yer..hihihihi