update dah ni

Salam semua..Sungguh lama aku menyepi kan..mood nak berblogging dah hilangla..rasa macam nak tutup blog je...de ke korag kisahkan..hahaha..nak tutup..tutup je..bukan aku ni blogger tahap dewa pon..ni tahap hidup segan mati tak mahu..hahaha...
Apa aku merepek pon tak tahu ni..Since ni la 1st entry aku untuk tahun 2014..so nak bagitahu pasal anak sulung ku ittew..Ilhami dah masuk 2tahun..makin banyak words dah pandai sebut dan makin pandai meniru gaya or ajuk kita cakap..paling tak tahan adalah dah pandai bergaduh oii...siap tunjuk penumbuk lagi...grrr..grrr..yang ni mak risau..takut dekat nursery dia buat kawan-kawan..balik kampung chinese new year ritu siap pegi ketuk kepala abg spupu dia yang lagi giant dari ilhami dengan pistol..hoiii ank aku ganas weh..macamana la dengan adik dia nanti...
Cakap pasal adik hehehe..pejam celik dah masuk 32w dah..maknanya dah masuk 7bulan lebih...hehehe dah lagi 2bulan aje adik baby nak kluar..mama harap adik baby keluar on time yer..jangan keluar macam along ilhami plak...along ilhami tak menyabor 8 bulan dah keluar...since aku memang tak pernah update pasal 2nd pregnancy aku nih..meh aku story skitla kan..
2nd pregnancy aku kali ni banyak masalah dari yang 1st..Kalau masa ilham dulu aku ok aje,,steady..tapi kali ni alahan teruk dan masa kandungan 24w aku bleeding..serius masa ni risau..bleeding cuma tak heavy on/off..pegi checkup semua kandungan ok..Alhamdulillah..bila doktor cek kat bawah katanya luka pangkal rahim..hoiii aku ni dah lama berpuasa..but now alhamdulillah sumenye ok.doakan segalanya dipermudahkan ye kwn2..
Ok nak layan gambo ilhami y dah lama aku x upload



2 comments:

MaMa MuRsYiD said...

Baju ilham yg oren tu sama ngn ucip.. Tp ucip punya suaq panjang..

cikcoklat a.k.a Haiza said...

hehe..biasalah ilham aku beli sluar pendekla panjang kang telabuh sangat