Now 35weeks...

Halo-halo aku tak leh tido ni...jam dah tunjuk pukul 3.08am aku terjaga time ni..memang lately aku dah susah nak tdo dengan aman..yela kata ko ngandung..perut dah makin membesar dengan cemerlang...pastu tahap kepanasan aku plak melebihi dari orang biasa kan...hok aloh kawe kan ibu mengandung panas tu harusla..maka jadinya every night aku akan terjaga time cenggini..
Actually aku nak bagitahu arini genap 35weeks usia pregnancy ku..eleh tu pon nak habaq..hehehe...harusla aku nak habaq hang...sebab masa pregnan 1st anak sulung ku tu..ilhami time-time cenggini la aku dah bersalin but not exactly 35weeks je trus branak kan..tapi dalam 35+5 weeks gitu...paham dok? Ok tak paham abai kan...hehehe..
aku ni bedebar jugak takut si adik turun cam si abang..hari-hari aku berdoa pada Allah agar kali ni baby tak kluat awal sangat and tak lewat sangat..orang cakap ngam-ngam hooo...tiap-tiap hari jugakla aku cakap kat baby jangan kluar awal..yela ujung minggu ni nak balik kampung..ank buah incik suami nak kawen...kang incase terberanak naya pengantin wali xbalik...mau meraung tak leh nikah..huhuhu...oh incik suamiku jadi wali pada anak buah dia..sebabnya abang kepada incik suami dah meninggal..
Debar jugak ni dah masuk 8bulan..erk..bulan depan je tinggal kan..kali aku xde bengkak-bengkak kaki tangan cam ilhami dulu..cuma tangan kanan je la rasa kebas..baju kenduri takde lagi ni..camno ni..sok rr pk..ok bye nk tido..benci arr aku slalu tak reti nak buat ending...k bye

No comments: