GIVEAWAY BRO NAS:Hadiah misteri bernilai rm800

Sambil bertungku aku dok baca blog...hebak dak aku? Kata dunia hujung jari..sambil-sambil tu nampak GA ni kat blog kawan aku simama mursyid..so dengan gigih aku join jugak GA ni..mana tau kot rejeki kan..so layan kan je la selepie aku ni...
Manukan
1selfie ni aku pulun sengih sebab pestime p pulau manilukan n satu lgi sebab guna tepon baru masa tu..aku beli sebelum p holiday kat sabah..cewi la orang utara kata dapat tepon baru keja selpie ajo la
anak aku pon pandai sefie hokay 
Abaikan gamba anak aku hat senget ni..kes mama malas nak rotate..mahap yer tuan admin..hihihi...anak pon nak join selfie jugak..ni selfie dalam rumah katako...okla tu bajet retis jugak anak ku..
Selfie dalam kereta dengan half botol susu anak
banyak aih gamba selfie aku..ni namanya selfie dalam kereta sambil riba ank minum susu.selfie dengan separuh botol anak..hahaha..peduli apa kan janji aku join GA bro Nas ni..hahaha..ok wish me luck


Bersalin Sudah!!!

Assalamualaikum n hello world!!! Eceh dah rupa buat coding je..hello world..zaman study dulu asal.basic buat coding je kompom de hello world...sebenarnya takde kaitan pon apa yang aku nak story mory ni...aku nak habaq hang aku dah selamat bersalin anak ke-2 tu je pong..hehehe..nampak tak kegigihan aku menaip pagi-pagi buto ni...paham ajo la anak kocik.bangun menyusu..maknye pon kene la bangun bagi susu..so sambil anak mengempeng mak amik kesempatan update blog bersawang ni...tak sempat story pasal pregnen ke2 tau-tau dah bersalin..hahaha..abaikan je la tahap kemalasan aku ni..
Ok back.to the story aku bersalin pada 12 april 2014 jam 5.19am kek spital putrajaya. Ye anak perempuan aku dapat.Experience opkos tak sama dengan siabangnye..sebab bagi aku bersalin kali ni lagi senang dan aku dapat feel baby nak keluar..masa si abangnye aku macam lalok..overdose sedut gas..nanti-nanti aku story eh experience bersalin anak kedua ni..Meh aku kenalkan dengan anak dara aku...

2nd day abg long nak syg adik..tapi kene pantau bkn syg je skali kuntau

Baru lepas kluar dari perut aku fresh lagi
Nama saya Iffatul Imani