GIVEAWAY SOUVENIR FROM GOLLAND BY CHERISH EVERY CHERRY

Pada semua moh ler join giveway puan cherry buat..
http://cheerisheverycherry.blogspot.com/2014/07/giveaway-souvenir-from-holland-by.html?m=1

Ha ape lagi teman udah join..kome biler lagi..ate dapat adiah dari obesea nun dari Holland weh..nak pegi biler taun ler dapatkan..so dapat sourvenir pon jadi la....jom ler join awok-awok sume...senang je syaratnye baca aje syarat kat bawah tu..



Syarat-syarat Penyertaan:-

1. Followers blog Cherish Every Cherry -done
2. Like Page MyHafiy Blogshop di Facebook -done 
3. Tulis satu entri bertajuk " Giveaway Souvenir From Holland by Cherish Every Cherry"  dan pastikan ada banner GA di atas dalam entry tersebut. -ini pon done
4. Link kan entry anda kepada entry ini/blog ini -done juga. 
5. Tinggalkan link entry anda di ruangan komen entry GA ini. -ok done

8 comments:

athi FATHIYAH said...

thanks cikcoklat..good luck

Nadya Bubble said...

Good luck :)

cikcoklat a.k.a Haiza said...

Tq..kot2la de rejeki kan

~aku-mass-naim~ said...
This comment has been removed by the author.
~aku-mass-naim~ said...

Dari segmen sama… Good Luck ye…Follow sini… Jemput singgah dan follow me back.. TQ

http://mass-naim.blogspot.com/2014/07/giveaway-souvenir-from-holland-by.html

fadhil eda said...

singgah dari segmen yang sama


http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/giveaway-souvenir-from-holland-by.html

fadhil eda said...

follow sini

fadhil eda said...

follow sini