Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My

Hooooi orang kampung  sempena hari raya Aidilfitri yang bakal menjelma idak lama lagi..nile.com.my buat giveaway duit raya rm300 oiii...Ala tak kan tak tau kot nile tu..sure semua tau punya nile tempat segala memjual brangan online macam..bag.baju.kasut..amlnd segalanya ada disitu..Bagi yang malas nak menapak ke mall.h elok sesangat shopping aje kat nile.com.my tu..Dah ler murah and surely mampu milik punya..dah tu buat pulak giveaway ni..memang torrrrrbaikla http://www.nile.com.my untung-untung bole dapat..haa dah leh buat blanja raya nanti kan..cakap banyak tak nak moh ler join..




Banyak oii rm300 tu kat aku..if aku menang memang nak guna tuk beli baju anak-anak ler..dan selebihnya tu buat topup duit minyak balik kampung...

Haa pe ke hei tecegat lagi join ler..join ler.. Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My 

Macam biasa ler kene ada ler segala macam kat bawah ni:

1. Letak tajuk: Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My
2. Letak banner seperti di atas dan linkkan ke:
3. Ceritakan bagaimana anda manfaatkan hadiah RM300 untuk kegunaan Ramadhan atau Raya nanti.
4. Submit penyertaan dengan menghantar butiran ke email: give_away@nile.com.my 
Letak tajuk: Raya GiveAway (Nama anda)
a. Link entry:
b. Nama anda:
c. Nombor handphone :

Result keluar pada 23 julai 2014 tengok web nile ler

No comments: