SIREH LOVELY CARE INTIMATE

Hai semua..arini cikcoklat nak habaq mai cek ada juai pencuci intimate..bukan pencuci muka naaa..pencuci khusus wanita yang dirumuskan khas dengana dunan tradisional..Pada yang ada masalah keputihan..gatal-gatal dan berbau tu bolehla mencuba SIREH LOVELY CARE dijamin puas hati..

Kelebihan Produk :
1. Merawat keputihan
2. Merawat kegatalan pada bahagian vagina
3. Melancarkan perjalanan haid
4. Penyubur kandungan wanita
5. Mengecut dan merawat kembali vagina
6. Mengetatkan faraj
7. Menstabilkan pH wanita
8. Mengembalikan ketegangan
9. Pemulihan luka selepas bersalin
10. Menguatkan saraf bahagian intim wanita untuk kebahagian suami isteri.



SO apa tunggu lagi..dapatkan lah sekarang

Segmen Blogwalking Pink Ladies 2# : 48 Hour Marathon


http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-pink-ladies-2-48.html?m=1


Wewit..wewit.. pada semua ladies out there meh join blogwalking "Pink Ladies".
Khas untuk WANITA aje yer..yang tak wanita tak boleh join!!!dah kata untuk wanita kan..
Pink atau dalam bahasa melayu merah jambu selalu dikaitkan dengan wanita sebabnya bila tengok kaler pink terus rasa tenang aje..nak-nak bila dapat anak pompuan ni..sume baju aku belasah beli kaler pink aje..sampaikan aku rasa sume baju imani sama je..hehe..lagi satu Pink melambangkan kelembutan..If pakai Pink tu rasa cam eh-eh ayunya la..Tapi dalam kelembutan jangan disangka plak lemah..hehehe...Dah meh pakat-pakat join cepat..tengok bawah tu syarat-syaratnya:
Cara penyertaan :
  • Blogger wanita warganegara Malaysia-ye aku wanita n warganegara Malaysia
  • Follow blog ini.-daone follow
  • Copy banner dan backlink ke entry ini.-done
  • Hasilkan satu entry dengan tajuk " Segmen Blogwalking Pink Ladies 2# : 48 Hour Marathon"
  • **optional(tak buat pun tak apa) : berikan pendapat mengapa wanita sering dikaitkan dengan warna pink?-done
  • Klik icon love dibawah -done
  • Komen url penyertaan anda di sini.-dah komen jgk