Segmen Blogwalking Pink Ladies 2# : 48 Hour Marathon


http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-pink-ladies-2-48.html?m=1


Wewit..wewit.. pada semua ladies out there meh join blogwalking "Pink Ladies".
Khas untuk WANITA aje yer..yang tak wanita tak boleh join!!!dah kata untuk wanita kan..
Pink atau dalam bahasa melayu merah jambu selalu dikaitkan dengan wanita sebabnya bila tengok kaler pink terus rasa tenang aje..nak-nak bila dapat anak pompuan ni..sume baju aku belasah beli kaler pink aje..sampaikan aku rasa sume baju imani sama je..hehe..lagi satu Pink melambangkan kelembutan..If pakai Pink tu rasa cam eh-eh ayunya la..Tapi dalam kelembutan jangan disangka plak lemah..hehehe...Dah meh pakat-pakat join cepat..tengok bawah tu syarat-syaratnya:
Cara penyertaan :
  • Blogger wanita warganegara Malaysia-ye aku wanita n warganegara Malaysia
  • Follow blog ini.-daone follow
  • Copy banner dan backlink ke entry ini.-done
  • Hasilkan satu entry dengan tajuk " Segmen Blogwalking Pink Ladies 2# : 48 Hour Marathon"
  • **optional(tak buat pun tak apa) : berikan pendapat mengapa wanita sering dikaitkan dengan warna pink?-done
  • Klik icon love dibawah -done
  • Komen url penyertaan anda di sini.-dah komen jgk

9 comments:

Nurzaliza Mohd Ali said...

selamat bersegmen...

Iola said...

hai singgah sini :D terima kasih sudi join hee
keep in touch , insyaallah

jom jalan-jalan dengan ladies yang lain :)
http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/08/senarai-peserta-pink-ladies-2.html

Syaz Harzays Minme said...

hai.. selamat bersegmen...

singgah dr segmen yg sama :)

http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-pink-ladies-2-48.html

mama 3farhanah said...

Selamat bersegmen...
Jom singgah ke blog saya

Syahidah Fadilah said...

Jom jalan2 :)
http://www.syahidahfadilah.com/2014/08/segmen-blogwalking-pink-ladies-2.html

siti zawiah said...

blogwalking dari segmen yg sama..jemput ke blog Za .. :)

http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-pink-ladies-2-48.html

Nadya Bubble said...

Untuk kita-kita je hehe.

AyuInsYiraH said...

ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada buat segmen juga... nanti boleh la join ye... tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/segmen-blogwalking-pink-ladies-2-48.html

fadhil eda said...

singgah dari segmen yang sama

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-pink-ladies-2-48.html