Mini MMR Giveaway



 GA lagi..sekarang memang mood join GA aje aku ni..hehehe..yang ni plak GA dari blog lovelywahmie.blogspot.com 
Moh ler join reramai mana tahu rezeki dapat tasbih digital..bole la masa lapang dok berzikirkan xde la buang masa dok pegang tepon 24h tu kan..Pada yang nak join tu syarat2 nye kat bawah:

Syarat2 GA ni mudah saja


  • Follow blog ni di Google+ - DONE
  • Buat satu entry tentang GA ni kat blog menggunakan gambar diatas  - DONE
  • Kemudian letak link entry kat ruang komen pinned post ni - DONE
  • Jugak link kan entry anda ke blog ini - DONE
  • Anda boleh tag kawan2 anda kalau nak, optional.Ikutla nak tag ke tak

8 comments:

Nor Eliyana said...

terima kasih sbb join ya ^_^

salam ukhwah dari yana

AINUN ZURIYATI MOHAMED said...

Boleh juga...;-)

Yun Sing said...

Singgah follow sini dari GA yang sama :)

♥ AE ♥ said...

Dari segmen yang sama :D
http://hanaexotics.blogspot.com/2014/09/mini-mmr-giveaway-by-wahmieland.html

FuZaiNi@$imPle@LiFe said...

Saya pon join juga http://fuzainisimplelife.blogspot.com/2014/09/mini-mmr-giveaway-by-wahmieland.html... Good Luck yer.....

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

Ezelovesse7en said...

Singgah dari GA yang sama :)
http://ezelovesse7en.blogspot.com/2014/09/mini-mmr-giveaway.html

fadhil eda said...

singgah dari segmen yang sama

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/mini-mmr-giveaway.html