My 2nd Princess

Aku jarang bercerita perihal anak kedua aku nih..yela masuk ank kedua mak pon makin malas nak mengupdate pasal anak..Masa anak 1st kalo boleh semua nak update..

Actually si adik ni memang senang jaga compare siabang..sebabnya masa dalam pantang lagi memang mudah sangat adik..Tido je kejenye..abang dulu nangis 3bulan..dah la anak 1st kan..memang mak stress dalam pantang..Bila pegnen 2nd time memang aku berdoa sangat-sangat yang adik tak turun abangnye..Alhamdulillah adik sangat-sangat behave..ko letak le celah mana pon..memang mudah je tidonye..

Meh aku share gambanya anak ke 2 aku namanya Iffatul Imani..aku n asben panggil Iman or Imani..abglong panggil baby or iman..Model michelin dah aku nengok imani
Dah besar anak dara mama 4month

with mama 3month

2Month

5month dah sekarang..


bonding time with abg
eh2..tetbe abglong pon ada
selfie by imani
Ok tu la kisahnya..sekarang dah lenguh mama dukung kamu imani..hasil susu ibu sepenuhnya..beketul2 imani..hehehe


1 comment:

MaMa MuRsYiD said...

bolattt mcm mak dia ... dulu