TAMAR COCOA

 
Harini aku nak review produk Tamar Cocoa keluaran syarikat bumiputera AL-Haddad..Aku cari produk ni dah lama..kebetulan akak opis aku ada jual..so aku pon try la beli dan minum..Hasilnya adalah lumayan..hehehe..aku suka rasa tamar cocoa ni lagi dari milo..ye la since boikot milo kan..kita cari la altenatif lain..Bukan saja aku je minum..seisi keluarga bole minum tau..Minuman yang berkhasiat..malahan anak aku ilhami minum pon takde batuk dan tak berkahak..
Tamar Cocoa ni ada 2 jenis serbuk dan sachet...yang serbuk tu ada 900gram dan sachet da 20sachet.memang superb sedap weh...aku dah buat stok dekat rumah dengan dekat opis..Dan paling aku suka adalah sebab bila minum tamar cocoa terus stok untuk imani bertambah..hehehe,..Jadi milkbooster aku tau..aku dapat rasa la perubahan tu..memang aku takde masalah bab menyusu ni..rezeki imani ada..cuma tak semeriah macam ilhami dulu..
Perjalanan penyusuan imani bermula agak struggle skit...hari ke 7 baru susu badan ada..dan dalam pantang pon susu aku tak meriah macam masa aku dalam pantang ilham..cumanya aku always keep positive dan teruskan niat nak menyusu imani walau apa cara sekalipon..aku penah cuba TMS tapi mayba tak serasi dengan aku kot..then aku beli halba buat milkbooster..orang lain rendam dalam air suam..aku telan terus..so far menjadi jugak..tapi bila jenuh kau nak menelan hari-hari kan..hehehe...so bila berjumpa sicinta hati TAMAR COCOA ni Alhamdulillah..sesuai dan serasi bersama gitu dengan aku...
So pada mak-mak kat luar sana yang nak menerai tu..bole roger2 aku...aku jual murah-murah je..menolong sesama kita kan...ingat ni sebagai usaha je..selebihnya berdoa kepada ALLAH..sebab DIA yang maha memberi...

p/s:kalo berminat bole pm aku dekat fb dan emai pon pole

1 comment:

kili ali said...

active lg ke blog ..