New Life..New Chapter..New Environment..

Lamanya aku tak update blog kosong aku ni...malamni rasa cam nak update skit citer pasal life aku yang dah jadi mak branak dua...
Now aku dah tukar ofis..bukan naik pnagkat pon..saja aku yang apply..after 6y dekat ofis lama aku beralih arah pulak..saja orang cakap nak rasa environment yang lain..kawan-kawan lain..tapi yang lama tetap dihatiku..dont worry..aku takkan lupakan tempat mula-mula aku posting dalam goverment servant ni..dekat situ dari bujang sampai kawen n sampai beranak dua..hehehe....
Ofis baru aku so far ok..walaupon xde hinggar-binggar like pasar borong (ni mak aku panggil). .hehehe...aku suka la sebab blaja benda baru..kira something new untuk aku..pastu keje pon kadang-kadang ngadap user..takde la ko statik depan pc je..n yes paling aku suka no more standby at weken n no more working shift or need to sleep at ofis anymore..hehehe...cuma kadang-kadang rindu jugak suasana pasar borong tu..rindu buat potluck..yang best ofis lama aku ni kawan-kawan yang sangat-sangat mengambil berat..kalau ada musibah yang melanda pada team member..akan ada seorg yang mengetuai buat majlis bacaan yassin...saling bantu membantu..begitu kuat ukhwah kami..takde yang akan menikam kawan dari belakang...the best part tentang ofis lama aku...
Hal keluarga pula..now im a mother of two child..yang sulung..aku slalu citer kat blog dulu..yang 2nd ni macam tak brapa expose sangat..hehehe..maafkan mama anak..mama malas nak update..tu yang tak brapa story mory pasal kamu...dah besar pon anak dara aku sorang ni..now dah 1year 1 month..jalan pon dah tekedek-kedek dengan badan bulatnye...
Okla de masa nanti aku update lagi..aku banyak update di instagram je sekarang...
Ini kak long kawasan tau
.susah nak dapat photo anak dara aku ni senyum...
gambar si abang next post plak yer..

 

No comments: