Kenangan Lagu Menjaga Hati by Yovie&Nuno

Pagi ni aku nak story pasal kenangan..hehehe...lepas aku hantar ank-anak ke nursery aku pon on the way ke opis..masa dalam kete aku denga radio hotfm..tiba-tiba pagi ni dj pasang lagu menjaga hati by Yovie & Nuno..Tesengih-sengih aku sorang-sorang dalam kete..hehehe..trus teringat kisah lama..lagu ni glamor kot around 2008..masa tu frust tak abih lagi..kira dengar lagu ni kompom melekat la..hahaha...lawak betul...sampai ke opis aku tesengih-sengih ingat kisah lama...nah lirik lagu nih..


Masih tertinggal bayanganmu
Yang telah membekas di relung hatiku
Hujan tanpa henti seolah pertanda
Cinta tak di sini lagi
Kau tlah berpaling

Reff:
Biarkan aku menjaga perasaan ini, ohh
Menjaga segenap cinta yang telah kau beri
Engkau pergi, aku takkan pergi
Kau menjauh, aku takkan jauh
Sebenarnya diriku masih mengharapkanmu

Masih adakah cahaya rindumu
Yang dulu selalu cerminkan hatimu
Aku takkan bisa menghapus dirimu
Meski ku lihat kini
Kau di seberang sana

Repeat reff

Andai akhirnya
Kau tak juga kembali
Aku tetap sendiri
Menjaga hati

Repeat reff [3x]

Sejujurnya diriku masih mengharapkanmu

Tapi tu semua kenangan je pon..takde nak harap-harap dah aih...aku dah sang arjuna dalam hati ni..dengan 2nyawa aku yang super duper kiut(ok ni aku puji anak-anak aku sendiri)..

No comments: