Drypers Point Shop

Yeay!!! Akhirnya sampai jugak barang yang aku tungu-tungu...Anak-anak aku kan pengguna tegar DRYPERS maka sangatla rugi kalau tidak menyimpan point...ye la kalo dah sekali beli pampers dekat 5 bungkus..Dan buang camtu je tanpa menebus point rugi oiii...
Sebelum nak redeem tapi sebabkan banyak sangat yang dah out of stock..So aku biarkan je dulu point sambil simpan point-point tu...dan aku pon lama tak cek pon redeem point tu..sekali aku tengok..vavava...de mainan baru..tu pon dah tak banyak..ada yang dah out of stock..Maka sebelum out of stock lagi marila kita redeem yer anak-anak...Arini courier call cakap ada barang aku..aku pon tak ingat apa..skali adik courier tu datang hantar..dah berbunyi-bunyi mainan tu..hehehe..aku ngat telefon adik tu..skali dia cakap kak mainan akak ni berbunyi dari tadi lagi...saya pon ngat telefon saya...hehehee...nak tengok aku redeem apa


ni yang berjaya redeem..nanti mama redeem lagi yer anak-anak

Apa lagi pada yang belum join drypers club tu cepat-cepat join kumpul point dan redeem.. boleh klik link http://www.drypers.com.my

No comments: