NH Colla Plus Review

Selamat Hari Raya Aidilfitri..masih boleh wish lagikan still dalam bulan shawal..hehehe....aku nak story skit bukan pasal raya...sebab raya tahun ni aku tak sempat nak bergambar famili pon...memasing sibuk...Tambah plak sibuk beraya rumah makcik-makcik dan sepupu maka tahun ni tiada photo raya...sadis..hehehe..
Pastu balik dari cuti raya aku boleh p langgar plak divider masa nak keluar dari parking opis nih...adoiii...abih cik ina incik suami...sape yang tengok fb aku..tau la rosak camner bumper tu..tapi xde la teruk sangat pon..kene-kene terus aku wasap incik suami mujurla tak kena marah..hehe..
Okay balik pada topik asal...Aku nak story pasal satu supplement aku cuba..since umo makin meningkat maka banyakla collagen makin kurang ni..Maka sebelum dirimu tua sebelum usia baikla cari altenatif membendung apa yang patutkan..Aku pon mula buat survey..google...baca review bagai..yela sebelum kita try kena la baca pro and cons..lama jugak aku review baca blog orang yang dah penah try..maka aku pon telah jatuh cinta dengan NH Colla Plus..
Memula aku try minum NH kena amik 6hari berturut-turut..cukup 6hari kita bole selang 2hari sekali..rasa NH ni sedap...so takyah rasa terseksa nak menelan..skali ko hadap je...no need nak minum tutup idung or bancuh dengan jus ke ape..buka botol terus telan...senang kan..aku minum ni dalam masa 2minggu nampak perubahan..bukan perubahan makin cantik ke..muka flawless ke...tipula kan baru makan terus nampak kesan tu..tapi pada badan aku..bukan kurus..tapi hormon..since aku try dekat 2minggu aku prasan macam keluar lendir jernih macam waktu subur...banyak plak tu...aku macam eh-eh apsal plak ni..tak penah-penah pon sebelum ni..aku bagitau incik suami and kakak opis aku..incik suami macam biasa la bukan amik port sangat just cakap ok la tu..tahun depan imani dapat adik...hoi...tu je dia tau..tapi kakak opis aku nih suggest aku continue minum sampai abih..dia cakap maybe detoks kot..aku iyekan aje la kan..hehehe..so aku ikut je dan resultnye adalah aku period hoi....since imani dah setahun lebih aku tak period..ye aku fully bf..tapi pada yang xtahu aku ni de prob hormon...hormon jantan lebih...hehehe....tapi bila period rasa macam vavava..blom monopous lagi aku...hehe..camni tak yah amik epo lepas ni...memang suka ati betul..
So aku teruskan lagi minum dengan beli set yang ke2..Alhamdulillah bulan ke2 aku period lagi..NH Colla Plus ni bukan sahaja buat kulit cantik tapi bonus untuk aku yang hormon ke laut nih...so far aku memang amik ni je tanpa sebarang supplement lain..NH ni ada 16botol jangan risau tahan sebulan okay.harga aku selalu beli RM98 tapi sekarang promo dalam RM85..Ada 2 jenis tau  yang aku amik ni botol kaler ijau..aku tak amik kaler biru sebab tak nak putih pon..kang putih balik kampung nanti pelik plak mak aku...anak dia bertukar macam micheal jackson..dari itam ke cerah..aku just nak bagi kulit muka badan elok bersih tu je sebab musabab aku amik collagen nih...tapi dapat bonus hormon aku pon stabil..hehehe...

sumber google

baca kebaikan NH ni

ni duta baru NH
Dont worry semua ianya HALAL..aku pon cek dulu sebelum aku nak amik..so sape-sape yang nak tau lebih boleh check web NH colla Plus

P/S:kesan setiap orang adalah berlainan..mungkin dengan aku serasi.dan dengan korang tak..and 1 more sape-sape yang ade ALLERGIK SEAFOOD sila jangan cuba okay...

ni adalah iklan tak berbayar..aku just nak kongsi pada yang nak cuba dan yang ada masalah hormon dan period tak regular...try la..kita berusaha selebihnya berdoa pada ALLAH..okay bye

13 comments:

nasibah khushairy said...

aku x nampak kesan lagi ni weyyy

cikcoklat a.k.a Haiza said...

sabaq..aku pon dkt 2weeks..tp bkn glowing pon..bab lain y ok..hehe..ni aku tgh try 1 lg produk..kalo dah berjaya aku review...

Nurul Zaty said...

kena minum banyak air jgk ke mcm collagen yg lain?

Nurul Zaty said...

kena minum banyak air jgk ke mcm collagen yg lain?

Nurul Zaty said...
This comment has been removed by the author.
Iamwhoiam said...

Good sharing, NH Colla Plus is a super-concentrated marine collagen beauty drink launched under the NH Beauty Series, contains 5,000mg of marine collagen, natural Vitamin C and red grape juice concentrate to give you gorgeous skin. For detail visit:
http://kidbuxblog.com/natural-nutrient-packed-beauty-drink/





Best Regards,
Split Queen Box Springs or split queen box spring

Norfazilah ho said...

Kenapa allergic seafood tak boleh makan?

Norfazilah ho said...

Kenapa allergic seafood tak boleh makan?

Norfazilah ho said...

Kenapa allergic seafood tak boleh makan��?

cikcoklat a.k.a Haiza said...

Norfazilah sbb NH ni kan dari marine collagen..so kalo ada y allergic tu better ty doktor dulu before amik...

me is me said...

Kalau ada gestric boleh minum colla plus ni ke?

cikcoklat a.k.a Haiza said...

alamak..y tu xsure plak bole minum ke x..better dpt consult dr doktor dl

IllyIllyana said...

Thank you for sharing this! Very funny tapi bermanfaat at the same time. Beriya google review , berdiri punya lama dkt guardian depan vitamin section sampai akak guardian dtg check2 ingat kita nak curi. After reading this post, terus beli sekotak. Hopefully kena dengan badan. Hahaha thanks again!