Giveaway Wallet By Opzzpinky

http://www.opzzpinky.my/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html

Nampak tak wallet yang clour cute-cute tu..dah la aku suka kaler finky-finky nih...So sape-sape yang nak bole join Giveaway Wallet By Opzzpinky
Syarat nak join sonang aje :

Follow Blog Sha :
 
Like Fan Page  - Done
 
Follow kita dekat Insta- Done (tapi ni sape takde intsa pon takpe)

Simple kan..so apa lagi lama tau GA ni sebulan tu.. 12 Aug - 12 Sept so apa lagi cepat join!!!

6 comments:

Syah said...

Assalamualaikum ;D

saya jual iphone,samsung,oppo, dan gadjet lain.
jemput singgah blog saya

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

dan ig saya @nurnasuha96_

whatsapp : +60196117811

Mastura Aziz said...

sggh sni..gudluck
http://strawberrysgurls.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html

Cik Adda said...

Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.. Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. :)


GIVEAWAY BIRTHDAY MUM&SISTER TENGKUBUTANG (31Aug)

AidilAdha GA Dyana Hassan (15Sept)

Papaglamz - Food Stylo Founder said...

Hai.. blogwalking dari segmen yg sama. jom terjah PapaG dan follow sekali.. Hehehe

-Giveaway Wallet By Opzzpinky-

Terima kasih

sHaRiNa eLyaNa said...

assalamualaikum
terima kasih join GA sha, ni sha nak ajak BW peserta lain..
http://www.opzzpinky.my/2015/08/senarai-peserta-giveaway-wallet-by.html

Semoga berjaya yaa

Farhain Azmi said...

morning! singgah blogwalking dr GA yg sama.. Goodluck ye :)

http://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html