RANIA Turn's 1 GiveAway!!!

http://lobaksusue.blogspot.com/2015/08/rania-turns-1-giveaway.html
Hari ni mood aku rajin nak join giveaway..hehehe..i loike giveaway...walaupon tak menang tapi tetap nak join..mana tau rejeki...hehe..so tadi aku godek-godek blog dan baca blog kawan aku sorang ni mama mursyid nampak gieaway ni..macam menarik so join la kan..dapat barangan ephyra..mana tau kan rezeki dapat aku tak penah try lagi barangan ephyra ni..so sapa-sapa yang nak join mudah je..just follow je rules yang ciksue bagi ni:

Syarat-syaratnya:

1) Buat SATU entry yang bertajuk  "Rania Turn's 1 GiveAway!".  Letakkan sekali banner di atas dan backlink ke entry ini. - Done

2) Tinggalkan link entry uols di ruangan komen ini nanti. -Done

3) Senarai pemenang akan dicabut undi oleh saya sendiri.-yang ni tuan tanah la yang buat kan..hehehe

4) Giveaway ini akan berlangsung dari 5.8.2015 hingga 15.8.2015 11:59 malam. -Done

5) Senarai peserta akan diumumkan pada 16.8.2015. -yang ni tunggu je la

6) Senarai pemenang akan diumumkan pada 18.8.2015. - yang ni pon tunggu la kot2 sangkutkan...

7) keutamaan akan diberikan kepada follower blog QasehnyaRania. -Done

6 comments:

QasehnyaRania said...

terima kasih sudi joined
good luck ye :)

Akif Imtiyaz said...

Salam haiza..Kak Lya Singgah Dari Giveaway Yang Sama..Good Luck Ya !!! Done Follow sini #10

http://www.akifimtiyaz.com/2015/08/rania-turns-1-giveaway.html

Noor Najwa said...

jln2 sini + follow
http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/08/rania-turns-1-giveaway.html

cikcoklat a.k.a Haiza said...

Wslm..tq kak..selamat bekenalan

cikcoklat a.k.a Haiza said...

Tq najwa

Farhain Azmi said...

Salam, singgah blogwalking dari GA yg sama..goodluck ye :)
http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2015/08/rania-turns-1-giveaway.html