Aidil Adha GiveAway by Dyana Hassan


Cepat-cepat nak dapat baju raya AidilAdha free..meh la join GA Dynana Hassan ni..Berbaloi folow blog si dyana hassan ni weh..sebab dyana de jual baju jugak..yang ni akak suka bab shoppong-shopping dik..pastu dyana rajin la jugak review bab-bab makan..ko macam tau-tau je akak suka makan kan..rajin bebenau si dyana review bkn makan je..produk pon....hehe...ha apa lagi Klik je link kat bawah ni:


 Hadiah cantik-cantik yer..Dapat baju kurung Saloma




Syarat syarat penyertaan : 
1. Warganegara Malaysia - dah

2. Mesti follow blog DyanaHassan - dah 
3. Follow Instagram - @dyana_fd - dah

4. Follow Instagram - @closetcloud.fd - dah

5. Buat 1 entry bertajuk "Aidil Adha GiveAway by Dyana Hassan"
Content entry:
(i)  3 sebab (atau lebih) kenapa blog Dyana Hassan berbaloi untuk di follow - ni pon dah
(ii) Backlink ke entry ini (letak link entry giveaway ini di dalam entry anda) - dah buat jugak
(iii)Tag 5 rakan blogger anda di entry blog anda


1. Leyna hafiz
2. mama mursyid
3.ctmah
4. Huda
5. mastura


Start GA dari 25/8/2015 - 15/9/2015 cepat-cepat ada masa lagi nak join...GOOD LUCK semua

No comments: