Giveaway 1.0 Missdae

http://missdae.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

Siapa yang nak pergi bercuti free? Cepat-cepat meh sini aku nak bagitau..Sila la join Giveaway 1.0 Missdae nih.. GA ni 1st time Missdae buat..So mari kita memeriahkan suasana hari raya.Tak susah pon nak join..Just follow je syarat-syarat yang dibuat.

1. Follow blog Missdae

2. Buat entry GA nih

3. Like Missdae page

4. Follow Ig 

5. Copy and paste link ke dalam blog kita

 

Dateline : 11/9/2015 Jumaat

 

Hadiah memang aku suka sebabnya korang tengok sendiri la hadiah yang di bagi tu..Rugi kot kalau tak join.

So simple kan..

7 comments:

veesakura said...

thanks for the info! nak p jenguk la. hehe

Missdae said...

Thank you for joining and supporting semua. Sekiranya ikut segala syarat in sha Allah ada peluang untuk menang.


Antara yang perlu diambil kira ialah :

1. Mesti join blog MissDae
2. Mesti LIKE fb Missdae
3. Mesti Follow Ig @Cheapskatetraveller.
4. Mesti post entry ke dalam blog.

Sekiranya tidak memenuhi mana2 syarat dan admin akan check secara strictly dan dengan teliti, maka peluang utk anda menang tipis.

Semoga berjaya. :)

Mardiah Diana said...

Salam singgah dari GA yang sama....semoga berjaya...

http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

KhoirunAnnisyak said...

jalan jalan singgah sini . nysa dari GA yang sama . goodluck ! jom singgah blog nysa

http://pemilikcintahati.blogspot.my/

Eyda Sukiman said...

Salam Perkenalan 😄 Jalan2 singgah sini.Eyda dari segmen GA yang sama.Good Luck ! 💐💐

http://mummyhealthyvitastore.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html?m=0

Eina Md Ali said...

Hai, Eina singgah jalan2 sini, Eina dari segmen GA yang sama.

Good Luck ya :)

http://vitaminkesihatansejagat.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

Nurul Syahida said...

good luck! :) Syida dari segmen yang sama...:) done follow di sini...follower yang ke 108