Memori Daun Pisang

Tajuk macam lagu Amelina plak..hehehe..Ini cerita aku dengan incik suami.Masa kitaorang baru kenal dalam 3minggu kot..tengok tarikh posting tu 4 jun 2009 lepas 2 hari besday aku..hehehe..Kan story aku dengan incik suami ni sangat pantas..zap..zup..zap..tau-tau dah tunang then kawen..kami bukan bercinta bagai nak rak pon..
Sebenarnya masa aku tengok blog tetiba teringat blog incik suami..apa lagi zassss buka blog sopijoe ni...belek-belek posting..tengok tajuk posting ni...Lawak plak baca posting ni..Rasa macam baru semalam bercinta..Memang incik suami aku tak penah cakap direct dia sayang aku or cakap i lebiu tu..Bila baca balik posting tu, ayat yang dia sayang jam loceng (aku la tu)..Susah sangatkan nak cakap saya suka awak ke saya nak dekat awak kan..hehehe...
Aku pon tak tahu macam mana aku dengan incik suami bole terus nak kawen..Jumpa tak sampai sebulan terus decide nak tunang, then tunang plak tak lama dalam 4 ke 5 bulan terus nikah..memang semuanya pantas dan sangat smooth jalannye..Allah permudahkan semuanya..mungkin juga restu dari orang tua..betul la kan kalo dah mak kita restu maka Allah permudahkan semua..

Sama-sama frust..dah la frust tahun yang sama pastu single dalam 2 tahun..Sekali kawan aku kenalkan terus melekat..thanks feeda match maker kitaorang..hehehe..

Nak kena suruh incik suami aktif blog balik la..last posting blog..jemputan kahwin kitaorang..hehehe...


3 comments:

Hajar Shikin said...

Jodoh dengan blogger juga rupanya..hehe

cikcoklat a.k.a Haiza said...

mcmtula nampaknye..hehehe

Khai♥Rin : anies said...

senyum2 sy membacanya