Rindu Rakan TTC

Ingat lagi masa mula berblog sebab aku tepengaruh dengan kawan aku..Pastu masa tu aku bujangan lagi..orang cakap suka-suka je..Lepas kawen blogla tempat buat luahan perasaan..hehehe..Kemudian terjumpa dengan rakan-rakan ttc..Baca luahan dan pengalaman diaorang..Ada yang berjaya dan ada yang masih mencuba..Aku kagum dengan semangat rakan TTC yang tak pernah putus asa..
Saling support each other..Seronok dulu berbalas comment..baca kisah rakan-rakan semua..

Mana rakan-rakan TTC semua tu sekarang..Alhamdulillah aku dah nak masuk 3orang anak..aku ada kawan yang sudah berkahwin hampir 10 tahun...macam-macam dugaan dia..Sampai dia ambil anak angkat sehingga anak angkat berumur 6tahun..Tiba-tiba dia bagitau pada aku dan rakan-rakan dia hamil anak pertama..Alhamdulillah..Siapa sangka akhirnya penantian dia dan suami untuk dikurniakan zuriat sendiri termakbul.Pada rakan-rakan TTC, Aku sentiasa doakan rakan-rakan dikurniakan cahaya mata..Jangan berhenti berdoa dan berharap..InsyaAllah cepat dan lambat je Allah akan kurniakan juga pada rakan-rakan semua..

Ok la kalau ada rakan-rakan TTC yang baca boleh la drop comment dan keep in touch balik..

4 comments:

Feeda said...
This comment has been removed by the author.
Feeda said...
This comment has been removed by the author.
Feeda said...

haiza.....aktif berblog ek...

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)